BENVINGUTS

Estàndard

Benvingut vinguis d’on vinguis siguis qui siguis!

Aquesta és la meva “pàgina d’aterratge”, una pàgina senzillaon el teatre i la narració oral són i seran sempre els protagonistes. També vol ser un espai per conèixer-nos. Segurament molts vindreu rebotats d’e-mails, amb links que us menaven cap aquí. Per cert, gràcies per arribar.

Qui sóc? Doncs un enamorat de la vida i de l’art del directe. M’atrapen qualsevol tipus d’històries i per això em dedico a explicar-ne tan com puc, ja sigui narrant o dirigint teatre, o escrivint contes i dramatúrgies i guions. Sí, sí, sóc narrador d’històries, rapsode en diuen també, i director i dramaturg de teatre. I per guanyar-me la vida ofereixo els meus coneixements arreu on vaig i a tothom qui em mira.

Què ofereixo? Contes per infants i per adults, espectacles de poesia, cursos de teatre, cursos de narració oral, direccions escèniques, dramatúrgies a domicili i un llaaaaaaaaaaaaarg etcètera

Passeu i mireu (i descobriu-me si voleu…)

  • Si voleu saber qui sóc, cliqueu sobre “currículum rogerae”
  • Si voleu saber què ofereixo més concretament, cliqueu sobre els diferents apartats: “contacontes”, “cursos”, “altres espectacles”…

Una abraçada i gràcies per haver arribat fins aquí

About Roger Cònsul

Intento viure dels contes (que no del cuento) i del teatre, i de moment ho aconsegueixo. Sóc narrador o contacontes, dramaturg i director, i de tant en tant faig de professor de teatre i també d'actor. M'encanta la jardineria i avui mateix, segur que he anat a collir un enciam al meu hort. Sóc amant del meu país, de la seva terra i de la seva gent. Visca Catalunya!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s